Kollektionen Aroma har med vetenskapliga metoder utvecklats av Maison Berger Paris . Det är allmänt känt att dofter från Essentiella oljor kan påverka vår sinnesstämning och våra känslor. Oberoende laboratorier har genomfört studier som bevisar att detta fungerar i allra högsta grad. Vill man uppnå en känsla av att vara avslappnad väljer man Relax, känner man att man behöver höja känslan av lycka väljer man Happy och är det mer energi man behöver väljer man helt enkelt Energy.

Aroma dofterna hittar ni i flera olika doftkategorier, Diffusor / Doftpinnar, Katalytiska doftlampor, doftljus, bildofter och det senaste är Elektriska Aroma Mist Diffusor.

Elektriska Aroma Mist Diffusor

Med hjälp ultraljus så får man kall diffusion. Den släpper med andra ord ut kall ånga som består av antingen Aroma dofter som påverkar våra sinnen eller dofter man vanlig koncentrerad parfym. Det finns för närvarande två olika modeller att välja mellan när det gäller Elektriska Aroma Mist Diffusor.Den ena är modellen Resonance och den andra är den som kallas Aroma Mist Diffusor.

 

Elektrisk Aroma Mist Diffusor Resonance

Klicka på bild för beskrivning

 

(Klicka på bilderna för artikelnummer och mer info)

KATALYTISKA DOFTLAMPOR

AROMA DOFTER TILL KATALYTISK DOFTLAMPA

AROMA DIFFUSER / DOFTPINNAR

AROMA REFILL TILL DIFFUSOR / DOFTPINNAR

AROMA DOFTLJUS

BILDOFTER

Bildofterna som utvecklats av Maison Berger Paris är mycket eleganta med sina behållare i olika typer av fälgar. De är mycket diskreta och lätta att fästa i bilen. Man har även tagit fram Aroma dofter till bildofterna. Den som skapat mest uppståndelse är doften Aroma Travel som motverkar åksjuka som redan har hjälp många.