Doftlampor 2018-12-03T17:32:26+00:00

KATALYTISKA DOFTLAMPOR

De katalytiska doftlamporna används i huvudsak för att rena luften från dålig lukt och bakterier samt sprida doft önskad doft. Det finns många olika modeller och dofter att välja mellan. I huvudsak kan man säga att det finns två olika varianter.  Den ena är de designade lamporna som säljs utan medföljande doft och den andra varianten är gift boxes som alltid har en eller två dofter inkluderad så man kommer igång direkt. Det är dessutom den bästa presenten eftersom allt finns med. Man behöver inte välja doft.

(klicka på bilderna för mer info)

GIFT SET

Giftseten har tagit fram för att man på ett mycket enkelt sätt ska komma igång direkt. Alla seten innehåller lampa och en eller två dofter. De som innehåller två dofter har alltid en neutral medföljande. Det är den perfekta gåvan. Det är bara att välja lampa och sen är det klart. Dofterna som följer med är 180 ml och har en effektiv användningstid på 7 timmar vilket innebär 24 timmar doft.

DESIGN LAMPOR

Dessa lampor kallas för design/moderna lampor De tas fram med hänsyn till kommande trender inom mode och kläder, Det tar 18 månader att utveckla en ny lampa så det gäller att träffa rätt. Många av dessa lampor ör limited edition. De försvinner ur sortimentet när lagret är slut, På så sätt kan man hela tiden förnya sortimentet. Man lanserar nya lampor 4 gånger per år.