Maison Berger Nyheter – Från 1:a september 2019

Mason Berger Paris lanserar nyheter inom de flesta

produktgrupper fyra gånger per år.

Här hittar du det allra senaste.

(Klicka på bilderna för namn och artikelnummer)

 

 

Julkollektionen Etincelle – Klicka på bild för art.nr och namn

Kollektionen Belle Epoque

Belle Epoque är en kollektion som är en uppdaterad version av en doftlampa som fanns under mellankrigstiden på 30-talet.

Belle Epoque är en kollektion som man har hämtat inspiration från en doftlampa som såldes under mellankrigstiden på 30-talet. En mycket klassisk och elegant design.

Kollektionen Resonance

Kollektionen Temptation

Nyheter i kollektionen Lolita Lempicka

Kollektionen Essentiell – Det vi kallar startpaket

Essentiell är ett giftset som innehåller en doftlampa och två olika dofter. En doft ur den fräscha doftkategorin och en neutral som kan användas för att späda ut doften om man tycker den är stark eller om man bara vill rena luften utan att man vill ha doft. I den nya uppdaterade versionen är hittar ni ytterligare en modell, den ovala samt att förpackningarna är uppdaterade.

Höstens nya dofter till doftlampa

Elektriska Aroma Mist Diffusor

En elektrisk Aroma Mist Diffusor är en en produkt som sprider doft med hjälp av ultraljus och kall diffusion. Maison Berger Paris är enda varumärket som har färdigblandade dofter. Vi har ett antal dofter med Essentiella oljor som påverkar våra sinnen samt ett antal vanlig dofter. Flaskorna innehåller 475 ml. Alla Aroma Mist Diffusor är giftset så det följer alltid med en doft till produkten.